Metsel- en voegmortels

Je metsel- en voegmortels in een handige Megamix silo

Metselmortels en voegmortels

Bastaardmortel

Ben je op zoek naar bastaardmortel van hoge kwaliteit? Megamix bastaardmortel wordt tot op je bouwwerf geleverd in een gemakkelijk bruikbare silo.

Voegmortel

Megamix voegmortel wordt geleverd in een eenvoudig te gebruiken silo. Zo bespaar je tijd en ruimte op je bouwlocatie. Ontdek de mogelijkheden.

Dunbedmortel

Kies voor jouw bouwproject de beste dunbedmortel van België. Megamix levert tot op je werf in een compacte, kant-en-klare silo.

Doorstrijkmortel

Kies de snelste manier om doorstrijkmortel op je bouwwerf te gebruiken: met gebruiksklare silo’s van Megamix. Wij leveren op locatie.

Antismetmortel

Antismetmortel in een gebruiksklare, handige silo… het is de droom van elke bouwer in België. Bestel bij Megamix, dan leveren we de silo tot op je werf.

Metselmortel

Megamix metselmortel is de eerste keuze voor velen. De redenen? De zeer hoge kwaliteit én de bijzonder handige silo waarin de specie geleverd wordt.

Mega Simpel

Bestel een Megamix silo

Goed om te weten: na het invullen ontvang je een offerte. Pas na jouw goedkeuring van de offerte is de bestelling definitief. Bestel je liever telefonisch of per e-mail? Dat doe je hier.

Deel jouw mening

Laat andere bouwers weten wat je ervaring met Megamix is. Na inzending zullen wij je review online plaatsen.

Score*
Voeg een leuke afbeelding toe
Maximum file size: 1 MB

Megamix

https://megamix.be