WAT IS MEGAMIX?

Mortel en cement uit je persoonlijke silo

Wij brengen de mortel en het cement van je keuze in een handige silo naar jouw bouwwerf. Het product is direct te gebruiken in de hoeveelheden die je nodig hebt.

Veel voordelen

Dit is waarom bouwers van Megamix houden

Je bouwwerf blijft properder, waardoor je efficiënter werkt

Je bespaart kostbare plaats

De mortelmix blijft perfect beschermd, ook bij regen en kou

Minder arbeidsintensief, waardoor je bespaart op mankracht

Te verkrijgen in verschillende hoeveelheden

Onze offertes zijn 100% vrijblijvend.

Ik wil een offerte > 

Tot 60% minder CO²-uitstoot

De silo’s van Megamix hebben een uniek tweekamersysteem. Daarom besparen onze silo’s al snel zo’n 14 kilogram CO²-uitstoot per ton. Dat is wel 60% minder CO²-uitstoot dan een reguliere silo!

In de tweekamersilo’s van Megamix worden het bindmiddel en het aardvochtig zand gescheiden opgeslagen, tot het tijd is om de mortel toe te passen. Op dat moment produceert de menginstallatie onder de silo volgens een vooraf ingestelde en verzegelde mengverhouding de mortel. Daarnaast kunnen we vanuit één silo verschillende kwaliteiten mortel leveren.

Van drainagemortel tot stabilisé

Mortel cement stabilisé kopen België
Vragen over onze producten? We helpen je graag.
 

Ons verhaal

Waarom wij Megamix verkopen

Je Megamix-silo wordt geleverd door Den Dam, een ervaren Megamix-distributeur uit Beerse (bij Turnhout).

Wij zijn zelf ook bouwers. Daarom kennen we de noden van een werf als geen ander. Het is onze missie om alle bouwers van België te helpen bij het sneller uitvoeren van hun werkzaamheden. Dát is waarom wij Megamix verkopen.

Kies waterdoorlatende bodembedekking

Traditionele bodembedekkingen zijn vaak niet-waterdoorlatend en niet tijds- en kostenefficiënt. Denk alleen al aan de moeite die het kost om een berg zand en een pallet cement goed te kunnen gebruiken.

Megamix doet het anders. Onze drainagemortel is waterdoorlatend en daarom milieuvriendelijker. Omdat de mix in een compacte persoonlijke silo wordt geleverd, kan het materiaal gemakkelijk gebruikt worden.

Bovendien zijn veel van onze mixen geschikt als afwerkingslaag, wat ook weer de nodige winst inhoudt. Resultaat: een kortere doorlooptijd, zonder verlies of verspilling bovendien.

Mega Simpel

Bestel een Megamix silo

Goed om te weten: na het invullen ontvang je een offerte. Pas na jouw goedkeuring van de offerte is de bestelling definitief. Bestel je liever telefonisch of per e-mail? Dat doe je hier.

Deel jouw mening

Laat andere bouwers weten wat je ervaring met Megamix is. Na inzending zullen wij je review online plaatsen.

Score*
Voeg een leuke afbeelding toe
Maximum file size: 1 MB

Megamix

https://megamix.be